Blogg om elektronik, e-handel, butiker online och shopping

Blogg om elektronik, e-handel, butiker online och shopping

Förpackningslösningar för företag

Jag äger ett företag där man förpackar mat som sedan säljs till affärer mm. Jag har inte varit i branschen länge och man lär sig mycket hela tiden om saker och ting. Man får ta hjälp av andra som har med kunskap och även nätet. De förpackningslösningarna som vi har just nu fungerar helt enkelt inte för oss. Har varit på jakt ett tag efter några nya samt bättre som fungerar för just oss och det vi förpackar. Efter att jag hört mig runt bland folk i samma bransch fick jag höra talas om ett bra företag som tillverkar just förpackningslösningar. Detta företaget tillverkar efter önskemål vilket är otroligt bra för oss, precis något sådant jag letat efter. Detta företaget heter Pacparts och har ett rykte för sig att de har väldigt nöjda kunder.

Jag hörde av mig till dem och de var väldigt kunniga samt tillmötesgående. Jag fick en bra känsla av företaget och det vi kom fram till. Det kändes som om han förstod precis vad jag var ute efter och behövde. Så nu är de nya förpackningarna beställda och jag väntar ivrigt för att se hur de blev. Jag tror och hoppas att detta blir bra. I vår bransch är det mycket som hänger just på förpackningen, sen är ju innehållet det viktigaste såklart.

Jag fick även veta när jag var i kontakt med Pacparts att de också utför service av förpackningsmaskiner. Det visade sig att de inte befann sig så långt från där vi har vår fabrik. Så jag kommer även att anlita dem nästa gång vi behöver hjälp med service av våra maskiner. Skönt med ett företag som kan hjälpa en med flera saker, det underlättar mycket! Man har nog med att tänka på annat när det kommer till produktionen.

Tänkte dela med mig av denna positiva erfarenhet till andra som kanske är i behov av något liknande. Det hade hjälpt mig när jag var på jakt efter det.

förpackningslösningar Pacparts

Presenter till anställda

- Posted in E-handel by

Konsten att hitta uppskattade presenter till anställda

Att överraska dina anställda med presenter är ett trevligt sätt för tacka för deras ihärdiga arbetsinsats för företaget, och för att visa dem din uppskattning. Företagspresenter är ett bra sätt att få sina anställda att känna sig som en del av teamet, och kan många gånger vara just det som får personalen att anstränga sig lite extra innan den efterlängtade semestern eller julledigheten. Det kan mycket väl också vara just det som gör att det inte känns lika tungt att komma tillbaka efter ledigheten.

Vilken typ av present som brukar uppskattas av personalen har många gånger att göra med vilken typ av bransch du jobbar inom, men något som aldrig slår fel är att ge dina anställda presentkort från en butik som erbjuder ett stort sortiment av fina gåvor. Om presentkortet också är på en bra summa kan de välja precis vad de vill ha ur deras sortiment.

Om du däremot inte tycker att ett presentkort visar den personliga tacksamhet som du vill visa, kan det istället vara en god idé att komma fram till en specifik kategori att välja present från. Ett tips är då att ta reda på vad som går hem hos de flesta, och som är något som verkligen kommer att användas. Att själv välja vilken gåva visar på att du lagt ner tid på att göra göra dina anställda glada, att du värdesätter deras tid och engagemang.

Vilka typer av presenter är uppskattade hos anställda?

För att ge ett personligt tips som funkat för just vår arbetsplats är att ge en produkt som används av de flesta dagligen. Väldesignade tillbehör i köket och matlagning går alltid hem. Alla lagar mat, och att använda sig av bra kastruller och stekpannor gör stor skillnad. Något annat som ofta uppskattas är produkter inom hälsa och spa.

Eftersom det idag finns otaliga butiker på nätet som alla erbjuder ungefär samma typ av produkter, gäller det att välja en butik som känns seriös. Jag har testat ett gäng olika butiker under min långa tid som arbetsledare, och vet hur svårt det är att välja en butik som erbjuder bra presenter och samtidigt inger trygghet i att beställa där.

Själv lyckade jag till slut hitta en hemsida som erbjuder det mesta inom presenter till anställda och trycksaker. Jag har faktiskt beställt från dem när det varit dags för nytt förbrukningsmaterial och produkter som vattenflaskor till mina anställda. Därför vet jag också att det är en hemsida som håller vad dem lovar, och att mina trycksaker kommer i tid.

Du hittar uppskattade presenter till anställda hos Gitec