Blogg om elektronik, e-handel, butiker online och shopping

Blogg om elektronik, e-handel, butiker online och shopping

Behandlingsbänkar massage

- Posted in E-handel by

Behandlingsbänkar för massage.

Jag har precis utbildat klart mig för att bli massör. Jag tänkte börja med att ge behandlingar till min familj, släkt och vänner för att träna upp mig ordentligt innan jag ger mig på andra kunder. Men för att kunna utföra massage behöver jag ha en behandlingsbänk som är lämplig för massage.

Jag har letat online efter en bra behandlingsbänk som skulle kunna passa mig. Den behöver vara enkel att få ihop och bära med mig, då jag kommer att utföra massage på olika ställen och hem. Behandlingsbänken måste vara smidig att få ihop men ändå stabil och bra när jag masserar. Den får inte hålla på och vingla, gnissla m.m.

Jag hittade till en sida som hette [snabben.se som hade många behandlingsbänkar][1]. De hade en behandlingsbänk som var ihopfällbar och som man sen stoppar i en väska. Den såg väldigt bra och stabil ut samt att den fått bra betyg av användare när jag kollade upp mer info om den. Det var ett bra pris på behandlingsbänken med, perfekt tänker jag!

Det är den jag lutar åt att beställa och sen när jag har en egen lokal kan jag köpa en behandlingsbänk som är stationär. Det hade snabben.se en massa olika behandlingsbänkar att välja mellan som hette Delta och Carpe. De såg riktigt bra och rejäla ut, sen hade de otroligt bra priser på dem med vilket ju är bra då jag inte kan köpa några dyra behandlingsbänkar med min uppstart-budget.

Men nu ska jag klicka hem den här bärbara behandlingsbänken med väska som jag hittade online. Den hopfällbara massagebänken med bärväska vägde bara 12,6 kg inklusive alla tillbehör vilket inte är alls farligt. Det kan man lätt kånka runt med. Belastningsvikten på behandlingsbänken var 200 kg vilket är bra och vanligt med. Det var bra att den klarade så pass mycket vikt.

Ser fram emot att få hem den så att jag kan börja behandla folk på min alldeles nya massagebänk efter min avklarade utbildning. Men mest ser min mamma framåt det, hon tjatar och tjatar om att jag ska massera henne. Hon har mycket problem med sina axlar och nacke. Hon kommer att bli så himla glad när denna behandlingsbänken kommer hem.

behandlingsbänkar snabben.se

Företagspresenter

- Posted in E-handel by

Visa uppskattning med genomtänkta företagspresenter

Ett bra sätt för företag att visa uppskattning gentemot sina anställda är att vid speciella tillfällen ge bort företagsgåvor i form av presentkort eller gåvokort från populära varumärken. Det kan vara en fin gest att ge bort en present om exempelvis resultaten för året som gått visat sig vara bättre än väntat, eller helt enkelt för att visa att ni som chefer bryr sig om och uppskattar personalens ansträngningar för att göra företaget till något bättre än det varit tidigare.

Företagsgåvor kan också vara ett bra sätt för att få sina anställda att känna sig delaktiga i organisationen och att få dem att känna att deras hårda arbete ger något tillbaka utöver lönen. Att presenten samtidigt är genomtänkt och kommer med en personlig hälsning gör gåvan bara mer mottaglig och visar på att ni känner era anställda på ett sätt som annars kan vara svårt att visa.

Var hittar man bra företagspresenter?

Idag finns mängder av företag på internet, som alla erbjuder liknande sätt att visa sin uppskattning, så det gäller att hitta ett företag som erbjuder det där lilla extra. Ett företag som du kanske känner lite extra förtroende för, och som erbjuder ett utbud som gör det lättare att välja något som verkligen kommer till användning. Vi har nog alla fått en företagspresent som inte riktigt gått hem, och som inte alls visar på att chefen känner sina anställda. I andra fall kan det röra sig om återkommande presenter som fortfarande inte riktigt går hem. I dessa fall visar det istället på att chefen inte alls ansträngt sig för att hitta något som verkligen uppskattas.

Själv brukar jag direkt gå till en hemsida som jag tycker har ett bra sortiment av både företagspresenter och profilprodukter. Oavsett om jag söker efter ett bra presentkort att ge ut vid särskilda tillställningar, eller nya vattenflaskor med tryck på till de anställda, vet jag att jag kommer att hitta något som passar perfekt till situationen.

Företaget finns också alltid nära till hands vid eventuella problem eller frågor. Jag får alltid bra rekommendationer vilket visar på att de vet vad de pratar om och har gjort detta länge. Med andra ord känner jag mig omhändertagen genom hela processen och vet att jag kommer att få en företagspresent som både matchar mina förväntningar, samt mina anställda.

Hoppas att detta inlägg har hjälp dig lite med att hitta nästa företagspresent. Alla förtjänar att känna sig uppskattade!

Väl mött!

Visa uppskattning med genomtänkta företagspresenter

Köpa slåtterbalk

- Posted in E-handel by

Köpa slåtterbalk online

Jag och min fru har tagit över en gård med en massa mark. Här finns bland annat en stor äng som är vildvuxen. Det börjar bli dax att klippa gräset där nu och jag funderade ett bra tag på vad som är det bästa och mest effektiva sättet för detta. En åkgräsklippare var inget alternativ då det är väldigt ojämn mark.

Efter en massa efterforskning kom jag fram till att en slåtterbalk är det mest praktiska och optimala för att klippa ängar. De går att använda på mycket högt gräs och på underlag som inte är jämnt. De tar inte mycket plats att förvara och heller inte så värst dyra i inköp.

Sen fanns det en massa tillbehör man kunde köpa till slåtterbalken. Vilket gör att man kan använda den till så mycket mer än att bara klippa gräs på vår äng. Man kan bland annat köpa tillbehör så att man kan använda den på vintern med. Tillbehör såsom snöslunga och snöblad för att enkelt ta bort snön på vintern. Även detta kommer vi att få otroligt mycket nytta utav på vår gård.

Så mycket tid vi kommer att spara med denna slåtterbalk maskinen. Man kanske skulle ge sig in på att odla lite med. Fanns en massa tillbehör för detta med. Vilket gör att det skulle gå väldigt snabbt och smidigt att odla med denna maskin. Var så mycket ideér som dök upp i mitt huvud med denna maskin på vår gård.

Har beställt denna slåtterbalk av ett företag som verkar otroligt bra. Han är lite av en expert på sådana här grejer och utför även service samt reparationer på slåtterbalken om det skulle behövas. Han kommer själv hit med slåtterbalken och ska demonstrera för mig hur den fungerar. Vilken otrolig service måste jag säga. Kan verkligen rekommendera att köpa era maskiner på detta stället ifall ni är i behov.

Kontaktdons info

- Posted in E-handel by

Kontaktdon

Vad är egentligen kontaktdon?

Kontaktdon är, enkelt uttryckt, olika slags elektriska komponenter. De används ofta inom elektronik och industri.

Kontaktdon kopplar samman två enheter och överför spänning, ström eller olika typer av signaler mellan varandra.

Ett kontaktdon består av två delar, en hane och en hona. Hankontakten har stift och honkontakten har ihåliga kontakter.

Det finns många olika slags kontaktdon och som har olika egenskaper och tillämpningsområden.

Det finns exempelvis vattentäta kontaktdon som har alltifrån Ip54 till IP69 klassning.

Det finns också D-sub kontakter, kraftkontakter och cirkulära don med mera.

Idag när det mesta tillverkas i Kina så kan det vara intressant att veta att det finns en svensk tillverkare och leverantör av kontaktdon som heter Encitech. De har arbetat med kontaktdon och andra elektronikkomponenter i över 40 år och det är alltid kul se att inte all tillverkningsindustri har försvunnit från Sverige.

kontaktdon Encitech elkomponenter